Hasan Kalyoncu Üniversitesi İş Birliği ile Türkiye Beslenme Ve Sağlık Araştırması 2017 Yayınlandı |

BESLENME VE DİYETETİK

2017 yılında araştırma çalışmaları başlamış olan Türkiye Beslenme ve Sağlık Araştırması 2017 (TBSA 2017) Sağlık Bakanlığı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Başkent Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi iş birliğinde yapılmıştır. TBSA 2017 ve pilot çalışması olan Gaziantep Beslenme ve Sağlık Araştırması örneklemi TÜİK tarafından belirlenmiştir. Araştırma ekibinde Beslenme ve Diyetetik bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. A. Gülden PEKCAN’ın yer aldığı bu çalışma, 2020 yılında yayınlanmıştır. Rehbere  ilgili rapora ulaşılabilir.

Türkiye Beslenme Ve Sağlık Araştırması