University of Trás-os-Montes and Alto Douro davetlisi hocamız Arş. Gör. Hülya Yılmaz'ın Erasmus Hareketliliği | Beslenme ve Diyetetik | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

University of Trás-os-Montes and Alto Douro davetlisi hocamız Arş. Gör. Hülya Yılmaz’ın Erasmus Hareketliliği

17-21 Mayıs tarihleri arasında Portekiz’in Villa Real şehrinde University of Trás-os-Montes and Alto Douro (UTAD) Üniversitesi’ ne Erasmus personel hareketliliği kapsamında davet edilen Arş. Gör. Hülya Yılmaz, 4. Sınıf öğrencilerine Üniversitemizin ve Beslenme Diyetetik Bölümümüzün tanıtımı ile birlikte, çölyak hastalığı ve beslenme tedavisi konulu sunum yaptım ardından doktora çalışmasından ve 4 senedir gönüllü eğitici diyetisyen olarak katıldığı Diyabetli çocuklar Vakfının(DİYAÇEV) Koç üniversitesi işbirliği ile yürüttüğü Arkadaşım diyabet kampındaki tecrübelerini paylaştı.
Üniversitenin o haftaki Science meeting etkinliğinde doktora çalışmasını sundu.
2. Sınıfların metodoloji dersinde yine doktora çalışması üzerinde tartışmalar yaptı.
Bununla birlikte UTAD Üniversitesi’nde yeni kurulan bir bölüm olan Nutrition Science ile HKU Beslenme ve Diyetetik bölümü olarak Erasmus anlaşması imzalayacaklarını belirtti.