Cumhuriyetimizin 100. Yılında 7. Halk Sağlığı Günleri: Afetlerde Toplum Sağlığı Hizmetlerinin Yönetim ve Organizasyonu Sempozyumu | Beslenme ve Diyetetik | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Saygıdeğer Bilim İnsanları, Sevgili Öğrenciler,

23 Aralık 2023 tarihinde online olarak gerçekleştireceğimiz ‘‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında 7. Halk Sağlığı Günleri:  Afetlerde Toplum Sağlığı Hizmetlerinin Yönetim Ve Organizasyonu’’ sempozyumuna sizleri davet etmekten onur duyuyoruz.

Ülkemizde afet bölgesinin olması, bu konuda sağlık profesyonellerinin ve akademisyenlerinin toplum sağlığını şekillendirmesi önem arz etmektedir.

Bu amaçla; sempozyumumuz afetlerdeki ihtiyaçlara uygun olarak çeşitli konuşmacılar ve konularla farklı disiplinlerden görüşlerin ortak bir çatı altında paylaşılması ve farkındalığın oluşturulması amacıyla düzenlenmiştir.

Sempozyum Başkanı

Prof. Dr. Yasemin BEYHAN

7.HSG Kitapçık

Sempozyum programı için tıklayınız.

Sempozyum kitapçığı için tıklayınız.

Sempozyuma kayıt olmak için tıklayınız.